Selasa, 1 Januari 2013

Selamat Tahun Baru 2013 Buat Kalian...

Assalamualaikum...

Lama rasanya nh tak update blog ni, sejak tanggal hari lahir nh pada 25 haribulan tempohari terus nh menyepikan diri.. langsung tak berkesempatan nak mengeluarkan idea2 untuk entri blog.. Maafkan nh..

Jadi dikesempatan ini nh ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada kawan2 semua yang tak pernah terlupa akan mengucapkan HAPPY BIRHDAY untuk nh di facebook.. tak sangka pula nh ramai yang wish.. dan nh tak sempat nak membalasnya..  semoga jalinan ukhwah yang terjalin ini diberkati ALLAH.. Amin..

Dan tak lupa juga nh ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2013 buat korang semua.. semoga di tahun baru ini memberikan kita semangat untuk terus menempuh liku2 kehidupan ini dengan hati yang tenang serta kesihatan yang baik dan semoga diberkati umur kita dan kehidupan kita di dunia ini... InsyaALLAH, Amin...



Jiwa akan sepi tanpa teman,
Hati akan mati tanpa iman,
Hari ini adalah kenyataan,
Esok adalah impian,
Sucikanlah hati,
Jernihkanlah fikiran,
semoga jalinan ukwah ini berpanjangan.

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2013


15 ulasan :

Mia Liana berkata...

selamat tahun baru 2013 NH..

boni kacak berkata...

selamat tahun baru 2013 bro :)

Razfira berkata...

epi new year! :)

the malay male berkata...

Happy new year

Muttallif berkata...

Selamat Tahun Baru NH! Jadikan tahun 2013 menjadi tahun yang semakin SERAM!

sis92 berkata...

happy 2013, happy blogging abam

AhMaD ZaRiN berkata...

Selamat tahun baru En nasir...

Tinta Lana berkata...

Assalammualaikum.

Nasir..harilahir nasir ke 25hb ri tu? Maaf nasir..baru tahu..

Selamat hari lahir ya nasir.. :)
Semoga menjadi lelaki yang beriman..dan bertemu jodoh dengan perempuan yang budiman.. amin.. hehehe :)

Urm, utk tahun baru..selamat tahun baru juga utk nasir.. terima kasih sebab jadi blogger buddyz spnjng thn 2012..moga persahabatan tu bersambung thn ni dan thn2 strsnya eh..insyaAllah.. ^_^

hafiz hafizol berkata...

Selamat Tahun Baru Bro... Semoga tahun baru nie lebih baik dari tahun sebelum nya.. InsyaAllah :)

Lina md. munir berkata...

Selamat Tahun Baru Nasir. Moga tahun 2013 ini lebih cemerlang ya.

deno berkata...

selamat tahun baru NH.. semoga tahun ini akan menjadi lebih baik daripada tahun2 yang sbeelumnya.. insyaallah... :)

NAL berkata...

Selamat tahun baru NH.. lama tak datang sini...

4feet8 berkata...

selamat bulan 2 di tahun 2013..

puanbee berkata...

Nak ucap tahun baru mcm dah tk baru lagi .. lamanya tk update ..

4feet8 berkata...

sy suka ayat ni; "hati akan mati tanpa iman.."

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..