Isnin, 17 Disember 2012

Masalah, Masalah, Masalah... Haiss..

Assalamualaikum..

Apa kbr kawan2 semua..
Dah beberapa hari Nh tak update blog..

Kalau diikutkan memang banyak Nh nak kongsikan kat korang semua.. Tapi tulah masalahnya.. netbook kesayangan Nh tu.. umur baru berusia 2 tahun.. dah pandai merajuk. selalu kalau dipujuk ok je. semenjak dua menjak nilah dh tak makan dek pujuk rayu.. jual mahal la pulak.. line asyik terputus2 jek..

dah beberapa kali suruh abg google pujuk.. tapi hampa, haiss. nampak gayanya kena pi hantaq kat bengkel lah layaknya..

Kalau nak update blog guna hp ni boleh je.. tapi korang paham jelah..

Emm kalau korang ada tips ke atau pernah kena masalah wifi terputus tiba2 korang kongsilah cara penyelesaian nya ya. ok thanks semua...

Apapun Setiap Masalah Itu Pasti Ada Jalan Penyelesaian. InsyaAllah..

posted from Bloggeroid

4 ulasan :

KY berkata...

rumah KY baru je pulih line tu, 2 minggu berehat heee..cara penyelesaiannya memang ada telefon je tknisen heee

kopi pasta berkata...

internet pakai pakej apa??

nasir hamzah berkata...

KY: tapi masalahnya bukan dari streamyx rasanya, masalah dari driver wirelees pada netbook ni kot..

nasir hamzah berkata...

Kopi Pasta: Nh guna streamyx tm.. pekej biasa jer..

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..