Sabtu, 27 Oktober 2012

Entri Seram Paling Di Sukai Ramai, Biar Betik?

Salam satu malaysia...

Wah sibuk beraya korban nampak? Maklumlah cuti 3 hari yer... beraya sakan nampaknya korang semua.. NH jugak ler yang cuti 1 hari jer.. hari ni dah mula kerja.. huhh.. takpelah itu pun dikira pengorbanan jugak kan.. hehehh..

Ermm.. Entri kali ni bukanlah Entri seram sangat pun.. cuma korang akan berasa seram bila korang teruskan membacanya sehingga habis.. ehehhh.. kenapa NH cakap camtu? Haa camni ceritanya...

Masa NH tengah duk layan anak2 sedara dengan laptop masing2 tiba2 tergerak plak hati nak jenguk blog NH.. aikk.. masa tulah NH rasa seram sejuk bila mendapati view dan pelawat yang masuk dalam blog ni ramai semacam jer.. ehh.. bior betol ni kan? Napa blog NH tetiba cam retis gituhh.. hahahh.. sebab dah lama rasanya blog NH tak dapat view sebanyak tuhh..

Kaji punya kaji, rupa2nya, Entri yang bertajuk "IMEJ HANTU TERAKAM DI KEDAI MAKAN" yang NH ping dekat busuk.org telah malatop pada senarai artikal paling popular minggu ini... hooo... itu sebab lah ramai banget yang berkunjung... hehehh... apapun ini adalah kali kedua Entri yang NH publish pernah  menjadi Entri popular di ping busuk.org... syukrann...

Ni NH ada buat screen shot sikit... jom layan..



Bukan NH nak bangga ke apa, saja sekadar berkongsi cerita.. yelahh rasa cam teruja ler kan bila Entri yang kita kongsi tu disukai ramai.. hehehh.. Okehhlah sila muntah sekarang... hahahhhh... saborjelahhh...

P/s: agak2 tajuk diatas tu kena tak dengan Entri nihh?


9 ulasan :

paripariputih berkata...

Tahniah NH mohon update2 le selalu ek?? ha ha ha :)

nasir hamzah berkata...

insyaAllah ppp, skg ni kalo update pun mgkn tak kerap cm dulu lah ppp.. kne bg masa skit..

thanks ppp.

boni kacak berkata...

itulah dia keistimewaan blog ni bro..niche seram tu jarang2 orang aplikasikan dalam blog.. dan kalau bro berterusan maintain entri2 macam ni, one day orang akan kenal siapa nasir hamzah. ia akan jadi branding utk blog seram. :)

-meeSUPERGIRL- berkata...

WAHH . mesti trafik up up upppp an ???

Cik Tie@Akak berkata...

teruskan update citer2 best..pasti ramai yg singgah...:))

nasir hamzah berkata...

Boni. thanks bro...

nasir hamzah berkata...

supergirl. bolehlahh.. hehe.. tq k.

nasir hamzah berkata...

cik ati. terima kasih sudi singgah blog NH..

Mia Liana berkata...

baguslah tu... keep it up!

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..