Khamis, 25 Oktober 2012

Imej Hantu Terakam Di Kedai Makan?

Salam...

Dah lama NH tak publish gambar2 hantu yg berjaya di rakam kat blog ni.. sejak mood blogging NH down tahap kuasa dua terus blog ni bersawang tanpa di jaga.. takpelah apapun NH akan cuba stat berblog lagi..

jadi tanpa membuang masa, mari kita saksikan gambar hantu yg dikatakan tidak sengaja dirakam oleh adik kepada seorang pengusaha kedai makan di tett.. tak bolehlah NH bagitau tempatnya kat mana kan.. bagi menjaga nama baik mereka dan keluarga mereka... hehehh...


Dimaklumkan bahawa adik kepada pemilik kedai makan ni baru saja membeli hanphone baru gamaknya. maka dengan sangat teruja beliau telah pun mengambil gambar di dalam area kedai makan milik abangnya itu.. tup2 rupanya secara tak disangka dan tanpa disedarinya, beliau telah terakam imej hantu yang sedang berdiri di tepi kedai tersebut... urmm.. nak percaya atau tak tu terpulang.. ini hanya sekadar perkongsian saja.. harap maklum yer.. hehehh.. sabor jelahh...

10 ulasan :

leakedknowledge berkata...

sekali tgk ada rupa mcm tok imam baru blk dr masjid berjubah putih...hehe..rasa2nya kamera trick kot

the malay male berkata...

hurmmm....betul atau tidak, no komen.... Tapi meremang gak la bulu roma bile tgk pic tu

boni kacak berkata...

agak menakutkan jugak tu..just berdiri tepi pintu je

nasir hamzah berkata...

leakedknowledge: urmm.. mungkin jgak kot.. sebab ada aplikasi android yang boleh edit nampak cam hantu real punya..

wallahualam

nasir hamzah berkata...

the malay male : hehe memang pun,fist time NH tengok pun meremang rasa semacam... haisss...

nasir hamzah berkata...

boni kacak : mungkin dia nak mai makan kot... tu yang duk tepi pintu.. nak masuk segan agaknya..hehe

doper berkata...

hie macam photoshop jek... ni gambar superimposed ehk? seriously ni gambat nampak fake...

deno berkata...

betul eh hantu? entah2 org kot... huhu.... :p

Tanpa Nama berkata...

ikut ape yg sy perhatikan la ek... org yg merakamkan gambar hantu ni, tau tau je gune hanphone baru... tak tau la betul ke x, pada pendapat sy je la... dulu pun ade gak terambil gambar penempakan, hanphone baru gak..huhu

nasir hamzah berkata...

so hati2lah bila mengunakan hp bru ya.hehe..

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..