Jumaat, 4 Mei 2012

VIDEO: Penampakan Hantu Paling Seram



Pada entry kali ni kita layan pulak video seram.. tapi korang kena ingat, kalau korang jenis lemah semangat NH tak mengalakkan menontonnya.. NH yg berani ni pun gigil satu badan bila tonton video ni.. <<<< berani lah sangat kau yop!! haha..


Hah!! fikir dulu sebelum tonton ok!!


Ok, dah tengok ke belum? seram takk??


NH: Apa komen korang tentang video seram banget neh?

25 ulasan :

Muttallif berkata...

Adoiyai, malam-malam pun kena tengok seram. Masa yang sangat tepat. Seram sangat dah ni.

nasir hamzah berkata...

hehe, seram kan.. lagi tengok memalam..hui...meremang..

Opai berkata...

Skrang2 ni pukul 12.15-
Luar pula kilat sambar menyambar-
tengoklah video seram ni-
tak tahulah boleh tidur ke tak ni... huhuhu...

Sis AI berkata...

DAH AGK DAH! Prnh tgk bnda ni bro! Klu bro explore lg, byk btul org Jpun buat n penampakan hantu.. Brrr.. Sy suka Jepun, tp tkut dh nk prgi sna.. Heee..

nasir hamzah berkata...

OPAI: hah!! kilat sambar menyambar? wah tu yg buat lagi seram..

SIS AI: yeker sis, dah tengok ek..hehe nasir firt time ni tengok..tu yg teruja benor..haha

Boni JLL3 berkata...

pergh..memang menyeramkan...

caliph shuriken berkata...

aisey, xmo tgk wktu ni.. nk fokus study skrg ni, huh...

Gombug berkata...

Flashback trojan: Ancaman virus terbesar 2012 bagi pengguna Mac. Artikel sepenuhnya - www.gombug.net

nasir hamzah berkata...

chaliph..takpe study dulu itu lbh baik.hehe

Tinta Lana berkata...

Salam..

Nasir! takmo dtg sini lagi,hahahaha, takdala,gurau je,huhu..aaa..kali ni, betol2 menyeramkan,muhuhuhu.

Time lana tgk ni, dah dkt kul 11 pgi, tak da la takot sgt,hak3,sbb dah siang.hehe

tapi, yg betul2 mengecutkan perot, yn no 9,7,6 dan 1. bagi lana, memg 4 ni, buat lana tutop2 muke ngan ken tuala,huhuhu

nasir hamzah berkata...

seram kan? ha nasir dh ckp.lg kalau tgk memalam. hantu jepun ni bahaya lah.. huhu. nasir siap nyorok bwh katil lg tgk vd ni. haha nampak no nipu nyer..

momoeQie berkata...

hahahaha...gile kentang la...seyez seram..tgk sian2 ni pon blh trkjot..dah la dok sorg kat umah ni..huhuhu..mmg xtrun bawah la cite nye....

momoeQie berkata...

hahah..gile kentang la...
tgk siang2 ni pn trase seram nye~
dah la tgl sorng2 kat umah ni....
mmg xturun bawah la cite nye~~

deno berkata...

erk... seram la... kan nasir dah post smlm kan, deno tak berani tengok! kul 2am lebih deno dtg sini, asyik2 nampak gambar hantu.... meremang tau pagi2 bute... tengahari macam nie baru datang sini.. hehe.. smlm mmg tak berani.. nasir ni mmg nak kena tau, suka post gambar2 seram waktu malam.. seram2.. :p

nasir hamzah berkata...

momo~ ala wat biasa2 je.. hehe.

deno~ huhu saja nak bg seram. sb tu post memalam bute.kih kih kih. nantikan ntry seram seterusnya..hi hi.

Cha_Haya berkata...

errrrrr tggu esk je la bru tgk.. =.=

nasir hamzah berkata...

lorh belum tengok lagi? kalau esok dah tak seram...

waniza aisa berkata...

terbaekkk.. mana la awak dapat benda2 ni.. tapi best!!

fiqa syafiqah berkata...

aku dh tgk video ni....srm real punya.....x tido mlm aku dibueknya....

Jha Najiha berkata...

Err...gile seram. Walaupun tengok time petang. Meremang bulu roma

Tanpa Nama berkata...

err..gile seram betul kan malam2 lagi turrr i tengok sampai terbayang2 dalam fikiran i

Tanpa Nama berkata...

wow....................soklah

Tanpa Nama berkata...

qwr34t

Brock Lesnar berkata...

Nk tgok tp tkot abg... Fuhh seram...

Tanpa Nama berkata...

yoi

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..