Isnin, 16 Julai 2012

KEJAM!! Video Kucing Ditanam Dalam Simen Hidup-Hidup

Assalamualaikum..


Semoga Hari ini korang sentiasa sukses.. Entri pada kali ni NH nak kongsikan pulak tentang sebuah Video yang NH rasa sangatlah menyedihkan hati.. Apa tidaknya, Seekor kucing telah ditanam hidup-hidup oleh manusia yang tidak peri kemanusiaan.. Lebih menyedihkan apabila ianya ditanam di dalam tiang kongkrit yang disimen kuat pada separuh badannya.. Hampir menitis air mata NH bila melihatnya.. mujurlah ada yang cuba menyelamatkan kucing ini.. akan tetapi 2 hari selepas diselamatkan kucing ini telah mati... 



Kalau korang nak baca cerita selanjutnya bolehlah klik sini

Kalau korang sanggup.. bolehlah korang tengok sendiri video dibawah ini.. NH tengok sampai minit yang ke 3.30 jer.. Tak sampai hati rasanya nak teruskan.. nantilah tarik nafas dalam2 dulu baru sambung balik..


Marilah sama-sama kita sayangi haiwan kesayangan Nabi MUHAMMAD SAW, Besar ganjaran yang akan kita perolehi dari menyayanginya...

21 ulasan :

paripariputih berkata...

Nasir sorry ppp tak sanggup nak tengok... kucing tu hidup tak?? sapa la yg x de akai wat camni kat haiwan yg lemah ni... cuba derang tu di konkrit hidup2 suka tak??? geram....

p/s: gambau nasir tu sabar ek.. he he he

Boni Kacak berkata...

hari tu kisah hero, sekarang ni kisah kucing yang disimen hidup2? manusia ni memang kejam betullah.. apa nak jadilah dengan manusia sekarang ni..

leakedknowledge berkata...

celaka sungguh ssiapa yg berbuat begitu kt kucing tu..damn...tgk la kt akhirat nnt kucing tu claim balik nnt..aishh manusia2..ni sbb xdak kije nk dbuat, tu yg buat kije bodoh tu..

Muttallif berkata...

Tak Nak tengok...Memang tadak ada akal, tidak ada perasaan mereka yang buat perkara tu....semoga mendapat pembalasan setimpal

bukankosong berkata...

celaka kan!

cur aku simen ko plak apa rasa!

demn! rosak mood aku!

Pelangi Petang berkata...

kejam!

Masha Meisters berkata...

bad!!!!! sedangkan mati je Masha boleh menangis pasal kucing kesayangan aku....huhu.... xsanggup nak tengok...

Mia Liana berkata...

kesiannya...

Lina md. munir berkata...

Orang yang menyiksa kucing tu memang dah tempah sangat kerja part time kat akhirat - KIRA BULU KUCING. Zalim.

paripariputih berkata...

Saudara Nasir Hamzah anda di tagged disini Check2 Check itoutttt! Blog ppp dah tukar? http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/blog-ppp-dah-bertukar-konsep-biar-betul.html

KY berkata...

tak nak tengoklah video tu, tengok gambar tu pun KY dah nak nangis, KY sayang kucing, ia jugak peneman di kala kesunyian...sampai hati orang yg buat macam tu,

kerisperak berkata...

Ya Allah.. zalimnya.. terbayang dlm kpala mcmana kucing tu meronta-ronta.. memanggil-manggil.. sedihnya tgk keadaan dia dlm gmbar tu..

aaaaaaAAArgh..! teremosi aku tgk org aniaya kucing mcm tu..

Emma berkata...

memang langsung tak berperikemanusiaan org yg buat cmtu.. :'(

Tinta Lana berkata...

Assalammualaikum nasir.

Sampai sekarang lana tak tgk2 video kucing tu.. (-_-)

#aaa..nasir, lana da jwb pertanyaan nasir ttg iklan montok tu..malu ak nak sebut,hahaha. Nanti nasir rujuk kembali diruang komen entry lana tu ya ^_^ Terima kasih bertanya.

caliph shuriken berkata...

ada tgk aritu.. kjam btul org yg wt cmni...

Jajas berkata...

buat benda jahat pon nak rakam ke...btol2 xde hati perot...

paripariputih berkata...

As Salam Nasir... ermm ni rasa2nya Nasir on9 via phone kan... ok so dikesempatan ni PPP nak ucapkan salam ramadhan mana2 ada salah dah silap PPP harap dimaafkan ^_^ semoga kita mendapat pahala puasa yang berkat... amin

nasir hamzah berkata...

Salam ppp, yer nasir sendiri pun tengok separuh jer.. tak sampai hati pulak.. ermm manusia dah semakin kejamkan ppp..

kucing tu mati 2hari selepas diselamatkan...

nasir hamzah berkata...

Sama2lah kita doa supaya diberikan petunjuk dan hidayah pada mereka..

danira delphia avian berkata...

nak menangis tgk anak kucing tu...kesian :'((((

Nuraihan Kassim berkata...

ape nk jadik owg sekarang lah... da xthu nk gunekan akal.. dunie makin maju, makin xleh nk pkir.. semoge kite semue xtergolong perangai cam tuh..

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..