Rabu, 11 Julai 2012

Masa Mencemburui Aku...

As-salam buat korang semua..

Semoga korang sihatlah hendaknya.. Aku kat sini tak berapa nak sihat.. memandangkan cuaca sekarang ni tak menentu, kejap hujan, kejap panas.. apapun korang perlu jaga kesihatan korang ok.. jangan duk main hujan cam kanak2 rebena pulak.. haha.

Korang semua mesti tertanya2 kenapa dah lama aku tak update entri.. lama ke? adalah dalam 4 hari gitu.. selama 4 hari ni aku cukup2 sibuk dengan tugasan.. jadi aku cuma sempat jenguk beberapa buah blog saja.. itu pun online guna hp.. tak sempat nak buka lappy aku yg comel ituh.. ehehe.

Jadi aku ambil kesempatan ni untuk minta maaf pada korang semua jika ada yg tak sempat aku nak jenguk dan komen atau tinggalkan jejak kat blog korang.. mungkin kesibukan aku ni akan belarutan sehingga 2minggu mendatang.. apapun korang jangan berkecil hati jika aku tak sempat nak terjah blog korang ya sayang.. ecehh... sayang sudah.. hehehe..

Sekarang ni pun aku update masa tengah kojer.. huh jangan bgtau bos aku ek.. nanti tetiba surat pecat datang ke tangan aku...

Oklah akhir kata aku nak ucap terima kasih pada Lana, Pari2 putih, mr copy paste a.k.a Nasir komik, Tallif, Pcl, Nal, Etuza, Chalip, Boni, Uncle, Sis 92, Masha, Ky, Deno dan yang lain2.. kerana sudi memberi komen serta rajin jenguk blog aku ni.. Tak lupa juga pada follower2 baru, insyaAllah aku akan terjah blog korang dalam masa terdekat ini..

p/s: korang jangan lupa doakan aku cepat sembuh ya.. wat masa ni cerita2 seram aku stop dulu ok.. daaa...
posted from Bloggeroid

22 ulasan :

KY berkata...

tak sihat pun kerja? pekerja contoh ni heeee

apa2 pun Ky HARAP NASIR CEPAT SEMBUH, TAPI KALAU NAK SEMBUH JANGAN LUPA MAKAN UBAT

paripariputih berkata...

Kami pun "SAYANG" Nasir Hamzah yg suka menakut2kan kami dgn citer2 seram tu keh keh keh.. balik cepat2 sikit, tak nanti sapa yg nak teman kan Antu Kak Limah balik Rumah keh keh keh...^^

P/S: Nasir tak pe kerja & keluarga harus diutamakan... bak kata talif "Dunia Realiti" masih memerlukan kita.. so blogging comes 2nd ok take care... insyallah.. rasa2 mcm dah lama x main air ujan neh.. ha ha ha ^^

NAL berkata...

Tak der masalah la nh. Semoga cepat2 sembuh, memang cuaca sekarang berubah2..Take Care.

leakedknowledge berkata...

hahhaha bykkn minum air kosong, untuk ganti cecair lam bdn tu. jgn byk kn air berkarbonat pulak :P

xyah mkn ubat, biar sembuh gune imuniti bdn sendiri. kn ubat ni mlambatkan proses pyembuhan :)

Muttallif berkata...

Tak mengapa NH. Kami akan sentiasa menunggu entri anda :)

nasir hamzah berkata...

@ KY - huhu pkeje cntoh la pulak..tak penah pun dapat anugerah tuh.kiki. time kasih ky atas keperihatinannya.

nasir hamzah berkata...

PPP, eheheh, ala ppp bukan seram sangat pun. jangan risau nasir dah tapis cter2 seram2 ni.. eheheh..

ni nasir bru je blek koje. nsib antu kak limah tak tmpang nsir. kalo tak huh btambah le dmam nsir..kikiki.

btl gak tallif ckap tu ppp, dunia realiti pun kena utamakan.. eheheh.

jgn main ujan lama sangat ppp..hahaha.

nasir hamzah berkata...

NAl - thanks Nal, memang lah cuaca skg ni tak menentu.. kat johor ni pun bleh dkatakan hari2 ujan..

thanks Nal,

nasir hamzah berkata...

nasir komik- sayang gak ko kat aku ek.. hehehe.. siap bg tips lagi. mcm tau2 je aku suka minum air berkabonat. hek3x kantoi sudah..

thanks ek nasir komik. insyaAllah akan ku ikuti tips yang diberikan itu..

nasir hamzah berkata...

Tallif- terima kasih talif sebab selalu menyokong Nh.. jasamu akan ku kenang..eheh.

thanks talif..

Tinta Lana berkata...

Salam.

Nasir..jangan demam lama2 ya.. ^_^

Dua minggu mendatang..uhuu..mcm dah lama sgt tu..

nasir hamzah berkata...

Lana- Salam juga buat Lana.. ye doakan ler nasir cepat sembuh yer lana..

sebab nasir cakap 2 minggu mendatang tu sebabnya adalahhh... malulah nak cakap..eheheh... cakap jelah yer.. sebab nak siapkan tempahan2 yang diterima.. maklum sajalah nak puasakan.. pastu nak raya.. baju raya sendiri pun tak buat lagik...ehehehhh...

Boni JLL3 berkata...

bro.. bro amik tempahan apa ye??? nak tau jugak ni.hehe

nasir hamzah berkata...

Ecehh... sebenornya... sebenornya..ehehh.. Aku amek tempahan jait baju raya je boni.. tu pun wat masa ni setakat keluarga punya jek..hehehhh...

deno berkata...

NH tak sihat? jaga diri ya... skrg musim tak menentu.. kdg2 deno pun jadi demam tiba2... jgn lupa ubat :)

blog-tips-kurus berkata...

banyak cerita seram.. takut nak follow. hehe!

take care. :-)

nasir hamzah berkata...

Aha deno.. macam tulah.. kejap baik, kejap demam balik.. tapi sekarang nampaknya dah beransur okey.. Thanks deno..

nasir hamzah berkata...

Jangan ler cam tu.. follow2 jangan tak follow eheheh...

caliph shuriken berkata...

no problemo & smoga cepat sembuh, bro..
xpe, utamakan yg penting dulu ^^

nasir hamzah berkata...

thanks chalip..

Tinta Lana berkata...

Oh..ye tak ya..patutla smpai demam2, ni sah2 terlebih tekun menjahit ni,hehehe.

adeh, baju sendri pun tak ciap lgi nasir? hehe. nasir, nasir amik tempahan baju melayu je ya??

nasir hamzah berkata...

A.ah Lana.. jadilah baju melayu dengan baju kurung.. tu je wat masa ni.. lagipun untuk famili terdekat jer Lana.. hehehe

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..