Jumaat, 20 Julai 2012

Terima Kasih Kawan-Kawanku Dan Salam Ramadhan Buat Semua...

Assalamualaikum Buat Semua rakan2 dan pengunjung setia blog NH... 


Apa kabar korang semua? lama NH tak datang bertandang ke blog korang.. rasa2nya dalam 4 ke 5hari gitu.. Apa taknya NH online pun setakat guna Hp saja..  Haiss.. Tak berkesempatan langsung nak online guna laptop..  Sibuk sangat gamaknya aku nih yer.. har har har.. 


Ok dikesempatan ini NH nak ucapkan terima kasih kepada Pari_Pari Putih diatas ingatan BELIAU pada NH, Semasa BELIAU bercuti di Cambodia.. Siap tangkap Gambar seram lagi untuk NH... Rasanya itulah kali pertama PPP mengepos gambar seram di blognya, ehh yeker pertama kali? Hingga membuatkan Nh rasa tergugat bilamana blog PPP lebih seram dari blog NH.. huu huu.. Nh pun masih belum berjaya membuat pungunjung berasa seram sebegitu.. sambil jeling manja kat ppp Ko Hader gambar2 seram bagai? haa PPP aderr.. hek hek...




Juga kepada paripariputihBoni Kacakleakedknowledge, MuttallifbukankosongPelangi PetangMia LianaLina md. munirKYkerisperakEmmaTinta Lanacaliph shurikenJajas.. Yang telah memberi komen pada entri NH yang bertajuk ''KEJAM!! Video Kucing Ditanam Dalam Simen Hidup-Hidup''... Maafkan NH kerana belum sempat dapat membalas komen korang semua.. InsyaAllah Nanti NH balas okeh.. Ramai betul yang marah dengan tindakan kejam keatas kucing tersebut.. Ye!! Begitu juga dengan NH, Geram yang amat sangat.. Tergamak dia melakukan kekejaman itu pada haiwan kesayangan Nabi.. Apapun sama2lah kita berdoa supaya manusia-manusia yang pernah menyiksa binatang itu, Tak kiralah binatang apa sekalipun, di beri petunjuk dan hidayah oleh yang MAHA ESA... Dan semoga kita dijauhkan dari segala kejahatan hawa nafsu Syaitan durjana...




Disni juga NH ingin mengucapkan Selamat Menyambut bulan Ramadhan Buat Korang semua.. Semoga dibulan yang penuh barakah ini dapat melatih diri kita menjadi insan yang berguna di dunia dan diakhirat... dan semoga jalinan ukhwah yang terjalin di antara kita ini diredai oleh-NYA.. InsyaAllah...


Oklah rasanya cukuplah sampai disini dulu coretan NH pada kali ini.. InsyaAllah jika ada masa terluang NH akan singgah memberi komen dan main klik2 kat blog korang yerr.. he..he.. Last sekali.. Jangan lupa NH disini Ok... AS-Salam....

14 ulasan :

paripariputih berkata...

Firstly ok... i'm speechless... uih NH apakah penghargaan yg sebitu tinggi buat diriku ini yg begitu berharga?? (tiru script NH) he he he terima kasih ye sbb buat entri ni... ha ha ha x de niat pun nak rampas takhsta info santai seram NH (PPP x layak la utk title tu, nak buat n3 seram pun last2 tukar jadik lawak ha ha ha...

Jom kita suma memperbaiki puasa kita kali ni... sebab kita tak tahu, masikah kita berpeluang untuk berpuasa lagi di masa depan kan... so selamat berpuasa khas buat Nasir Hamzah, dan juga teman2 blogger yang beragama Islam..

PPP nak ambil kesempatan ini utk mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan... segala salah dan silap ppp ketika berbicara harap dimaafkan...

As salam

PPP

nasir hamzah berkata...

Salam PPP,sama2.. Ni sajalah yang dapat nasir berikan sebuah penghargaan pada ppp dan rakan2 lain.. nak buat best2 nasir tak pandai..hehe..

InsyaALLAH ppp, semoga ibadah puasa kita ini dipermudahkan dan diterima oleh-NYA.. amin..

Nasir begitu juga jika ada salah dan silap tuh haraplah dimaafi yer.. adehh sedih plak daku.. ha ha ha.. dahh raya kerr.. he he...

thanks PPP....

Boni Kacak berkata...

bro.. hehe.. welcome back.. apa2pun, selamat menyambut ramadhan al mubarak. semoga bulan yang mulia ini memberi keberkatan kepada kita semua. amin

Muttallif berkata...

NH, selamat kembali dan Selamat menyambut Bulan Ramadhan :)

[PCL] berkata...

Salam Ramadhan NH dan semua umat Islam pembaca blog di sini semoga dilalui dgn tiada keluh kesah.

Nuraihan Kassim berkata...

hehhee.. poksu, rehan bapew kali nk tgk video kucing tuh asik loading jer.. xdapat nk tgk g.. line nie lambat la plak :(

nasir hamzah berkata...

amin.. InsyaAllah boni smg ibadah kita diterima oleh-Nya.

nasir hamzah berkata...

sama juga tallif moga dibulan penuh keberkatan ini prestasi kita lebih baik dari sebelumnya..

nasir hamzah berkata...

terima kasih Pcl.. salam ramadhan buat pcl sekeluarga..

nasir hamzah berkata...

yeke rehan. internet wat hal ek, takpelah rehan nanti datang uma atok bolehlah tgk..

salam ramadhan buat rehan skeluarga...

KY berkata...

Alhamdulillah...selamat berpuasa NH..InsyaAllah..sama2 kita sucikan hati di bulan yang mulia ini

CintaKhadijah berkata...

salam ramadhan..:)

the malay male berkata...

salam ramadhan

Edy Fee berkata...

salam ramadhan
pose jangan tak pose
jemput join n promote
http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..