Rabu, 4 Julai 2012

Siapakah Gadis Misteri Yang Bernama Nuraihan Itu?

Assalamualaikum,


Pertama sekali nasir ingin memohon maaf sebab beberapa hari ni selelu privetkan blog.. bukan apapun, nasir tengah cuba nak memberi setuhan karisma tersendiri dalam blog ni, ahaha.. Tapi apakan daya nasir belum berjaya.. maka jika korang semua perasan template blog ini telah pun nasir tukar kepada asal.. apa sebabnya biarlah rahsia..ahahaha...


Oklah tanpa membuang masa korang nasir sebenarnya nak promot satu blog, Ehehe.. Harap korang tak rasa tertipu dengan tajuk diatas..Saja wat tajuk gempak misteri, dah blog nasir ni pun penuh misteri..huhu.. sejujurnya nasir bukanlah pandai nak promot2 blog rakan.. sebab tulah kalau korang perasan cara nasir sebelum ni hanya letakkan link blog rakan yang nasir promot pada bawah entri yg  telah dipostkan.. sekurang-kurangnya dapatlah nasir menghargai rakan2 walaupun tak sesempurna mana penghargaan itu dimata korang.. Eceh..


Blog yang akan dipromot ini adalah seorang blogger perempuan.. blogger yang bru sahaja menceburkan diri dalam dunia blog yang penuh dengan pancaroba ini..  jadi nasir harap, sama-samalah kita memberi beliau semangat yg jitu dan padu kepadanya.. supaya suatu hari nanti beliau menjadi seorang blogger berjaya.. insyaAllah.. Siapa tahukan rezeki masing2..


Siapakah beliau?? Tidak lain dan tidak bukan beliau adalah anak sedara nasir yang bernama Nuraihan Kassim yang baru sahaja menamatkan pengajiannya di sebuah kolej utara semenanjung.. orangnya boleh tahan cute, dan seorang yg boleh dikatakan pemberani.. eceh.. walaupun sedikit pendiam, tapi beliau mempunyai daya tarikan tersendiri bila di ajak berbual.. ok cukuplah pujian tu.. ahaha..


Jadi apa lagi jom kita kasi terjah blog beliau dan jangan lupa menfollow sekali yer.. Follow jangan tak follow..eheheh




15 ulasan :

leakedknowledge berkata...

sudah berpunya ka? hahaha...jom terjah blog beliau :P

NAL berkata...

mula2 tu takut juga nak terus baca entri..ingatkan sape la gerangan wanita tu..adoii..hehe..terjah :)

nasir hamzah berkata...

@Nasir komik, eheh.. gituh ek? ahaha..

nasir hamzah berkata...

@ Nal, trauma nak masuk blog ni memalam ek..eheheh.. thanks Nal..

Boni JLL3 berkata...

tajuk penuh dengan misteri,hehehe.. jap, nak terjah jap

Muttallif berkata...

Baik Mr NH. Talif akan terjah ke sana. Apapun bagus juga tugas NH dalam menghidupkan dunia blogging, Tolong menolong antara satu sama lain. :)

Masha Meisters berkata...

wat suspen je ok!

ingatkan misteri ape lagi...hihi

dah terjah :)

uncle berkata...

tanpa membuang masa..uncle akan ke sana zoommmmm !!!!!

nasir hamzah berkata...

@Boni- ye boni pi kasi terjah ituh blog.. thanks boni..

@ Tallif- terima kasih atas pujian itu, kembang sekejap..eheheh thanks tallif..

@masha- eheheh terungkai sudah misteri seorang blogger yer..hehe. thanks masha..

@uncle, thanks uncle belezup terus uncle..ehehe thanks uncle..

KY berkata...

nanti KY terjah..

Tinta Lana berkata...

Assalammualaikum nasir.

Ya, akhirnya! hahahahaha. Err nasir, makin lama, makin kemas susunan widget2 kat blog nasir, ^_^ Alhamdulillah.

dah,moh le kita memajukan diri dalam dunia blog.. nasir, selain kisah misteri, kalau nasir share movie2 seram yg nasir dah pernh tgk pun ok gak, tak nak try? >_<

#blog raihan dah bertukar rupa..hehe. Awal pegi ritu, lain kan?

PariPariPutih berkata...

PPP dah menjalankan tanggungjawab sebagai seroang ahli blogger, dah undi dah.. eh silap2 dah follow dia dah no #16 ko hade?? keh keh keh ^^

fyna berkata...

yeaahhh...jom ramai2 g blog si cantik tue. ^^;

fyna berkata...

yeaahhh...jom ramai2 g blog si cantik tue. ^^;

Mohamad Adib berkata...

Salam saudara nasir..dah lama tak melawat blog ni..makin hari makin naik blog ni..tahniah!!! saya dah bertukar blog ke adibabdullah.net . kunjungilah kalau tak keberatan

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..