Jumaat, 30 November 2012

VIDEO SERAM: Misteri Karyawan Hilang...

Entri pada kali ini akan NH paparkan sebuah Video santai seram buat korang semua yang NH ambil dari youtube..



Video ini adalah dari sebuah rancangan yg paling tip top di indonesia iaitu SUPER TRAP... di mana rancangan pekene orang... huhu...

Jom layann...


Amacam best tak? huhu kesian betul NH tengok yang paling last tu.. ''sampai terkecing2 saya''... haha.. kalau korang nak tengok lagi video rancangan SUPER TRAP bolehlah korang terjah di youtube ehh.. okehhh.. 


13 ulasan :

the malay male berkata...

bila dah tahu seram, terus tak jadi tgk video tu.. Hehe

boni kacak berkata...

hahaha..sampai terkencing2 mak cik tu..hehehe

Nurmujahidah Ismail berkata...

orang lain dok kalut dengan running man,,, muja tak tngk se episod pun,, hehe,, happy blogging! :D follow here http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/biarkan-aku-jatuh-cinta-pada-sesiapa.html

Tinta Lana berkata...

Salam.

Ya Allah, kesian giler mangsa kedua tu, hahaha.

Masa mula2 menjerit minta tolong tu, tak nampak dia takut sgt, tpi start dia kuar balik dari lif tu, hahahaa, sian sangat.

MawardiYunus berkata...

xnak tengok huhu

KY berkata...

aaa...KY pun tak jadi tengoklah...heee

nasir hamzah berkata...

Lah bukannya seram sangat pun..hehe..

nasir hamzah berkata...

Tulah Boni, kesian banget ek.. haha..

nasir hamzah berkata...

Thanks nurmujahidah, InsyaAllah NH akan ke blog muja..

nasir hamzah berkata...

Salam juga buat Lana, urmm.. sampai hati betul dorang kan.. tapi semua mangsa memang sporting betul..

nasir hamzah berkata...

Awat hang tak nak tengok.. cer tengok, cer tengok.. hehe

nasir hamzah berkata...

Aik KY pun segan gak nak tengok yer... bukan seram sangat pun.. hehe..

FotoGrafi berkata...

Nanti lah tunggu terang sikit langit baru tengok video. Seram bila tengok gambo tu..

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..