Sabtu, 3 November 2012

Alhamdulillah, Selesai Sudah Mengisi Borang BR1M 2.0 Secara Online...

Assalam...

Apa kabar para blogger dan para pengunjung Blog NH?
moga korang semua sentiasa didalam lindungan dari-Nya.. InsyaAllah.. Amin...



Tajuk entri kali ni panjang sikit dari yang sebelum belum nyaa.. heheh.. Yer.. tentang permohonan BR1M 2.0 Untuk rakyat malaysia.. Semestinya ramai yang dah tahukan berkenaan BR1M ni.. So korang dah mohon belum? haa pada yang belum tu baik mohon cepat.. NH sendiri baru saja selesai memohon BR1M ni secara online..

Sebenarnya NH dapat tahu pun dari entri blog Caliph (thanks Chalip) Kebetulan beliau ada buat entri pasal BR1M ni.. Baru ler NH tau yang kita boleh mohon secara online, mudah dan senang.. kita cuma tinggal ikut jer syarat2 dan kelayakkan untuk memohon serta panduan untuk mengisi borang online yang telah disediakan di laman web rasmi BR1M 2.0.

Jadi apa tunggu lagi baik mohon sekarang juga!! kalau ada rezeki dapatlah juga tambah2 duit poket kan kan? heheh.. bak kata pepatah " REZEKI JANGAN DITOLAK, MUSUH JANGAN DICARI" JODOH PASTI DATANG SENDIRI... Ehh.. ditokok tambah pulekkk... hahahh..

Ok pada yang nak mohon boleh lah KLIK SINI dan untuk panduan cara mengisi borang KLIK SINI

Moga Berjaya.......

9 ulasan :

boni kacak berkata...

wah..boleh isi ni..hehehe

deno berkata...

alhamdulillah... selesai... :)

nasir hamzah berkata...

Boni: isi Boni, kalau ada rezeki syukurlah..

nasir hamzah berkata...

deno: thanks deno.. heheh..

Muttallif berkata...

Wow...bagus tu..tapi taliff tak layak pulak. Apapun rezeki jangan di tolak bukan :)

MawardiYunus berkata...

belom isi lagi huhuuh

Nuraihan Kassim berkata...

minx2 dapat kan.. rehan minx yg 250 tuh.. tuk umo 21 ke atas..
hihii..

Nuraihan Kassim berkata...

minx2 dapat kan... rehan da isi da poksu.. rehan minx yg 250.. umo atas 21 tahun :D

caliph shuriken berkata...

smoga ada rezki nanti, bro ^^

btul2, jodoh pasti datang sendiri *menarik plak tokok tambah tu, hikk...

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..