Selasa, 27 November 2012

Blog Nasir Hamzah Kembali Dibuka...

Alhamdulillah setelah lebih kurang dua hari NH bertungkus lumus mengubah suai blog ini akhirnya berjaya lah juga mengubah apa yang di rasakan perlu, Apapun NH masih menggunakan template sedia ada oleh blogger.. Nak guna template canggih2 tu memang payah sikitlah.. NH masih belum KHATAM lagi nak bermain dengan code2 yang memeningkan kepala tuh.. hukhuk...

Amacam header tuh okeh tak? Haa kalau korang nak tahu header tu adalah tajaan dari Cik Lana.. ada 5 header tajaan beliau.. jadi pilih mana suka... Apapaun pada NH asalkan blog NH kemas pun dah memadai... Yang penting mesra seo.. eceehhh... InsyaAllah lepas ni mudah2han hendaknya lebihlah bersemangat hendak mengupdate blogkan... amin..

NH ada ler hantar blog ni pi timbang, nak tengok berat ke tak.. mana tahu lepas tukar template baru ni asyik meloding je kejenya kan.. tak ke haru korang semua nak masuk blog ni.. haa dibawah ni NH ada buat screen shot sikit.. boleh ler korang tengok ya.. kalau ada yang salah tu bagi tahu ler.. NH ni memang lemau sikit bab2 gini.. hehe...

Nak timbang blog korang pi sini


Ahaa.. macam mana ok tak beratnya macam ni? cer tengok... cer tengok.. ehehee... apa2 kalau korang masuk blog NH ni dan ianya membuatkan loding yang sangat melampau meh habaq mai kat NH ehh.. boleh ler NH buat apa yang patut... Ok... daaahhhh...

17 ulasan :

bukankosong berkata...

lebih simple

lebih bermakna :P

Asmar Arafad berkata...

Hai saya follow sini dan dah cuba check berat blog thanks naa..

nasir hamzah berkata...

Bukan kosong : terasa diriku lebih bermakna.. hehe..

Thanks...

nasir hamzah berkata...

Asmar arafad: okey follow back..

Thanks...

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

kemas.. header pn simple tp nice sesuai la utk blog informasi :D..

paripariputih berkata...

kalau timbang ikut kati tu rasa tak cukup kot nak masak tuk kenduri ha ha ha

ok la nasir mcm ni kemas dan senang nak baca...

p/s: PPP pung langsung tak reti dgn template2 ni :P

nasir hamzah berkata...

Lekat lekit story: terima kasih atas pujian itu, kembang kuncup dibuatnya... ehehehh

nasir hamzah berkata...

Pari2 putih: heheh tak cukup eh nak wat kari kalau gitu wat sup jelah gamaknya.. hahaha...

Thanks ppp atas pujian itu.. ehehehe...

Nasir dulu tak tahu gak tapi selalu godek2 tu yg paham sikit tuh...

Aiman Aziz berkata...

Laju siot loading blog ini .. hehe .. Teruskan usaha anda .. :D

-www.aimancool.com-

miszfazierra berkata...

simple tu menarik jugak kan. dah check berat belog nasib baik ringan. hee :D

boni kacak berkata...

owh..patutlah tutup blog ye..tgh upggrade rupanya..hehehehe.. nice one bro :)

nasir hamzah berkata...

Aiman aziz: adeh rasa cam dah terawang2 ni.. heheh..

thanks di atas kunjungannya...

nasir hamzah berkata...

miszfazira: baguslah kalau dah check.. senang sikit kawan2 nak berkunjung selalu...

thanks yer...

nasir hamzah berkata...

Boni Kacak: aha boni, NH tutup blog sekejap jer.. adalah perubahan sikit, tak banyak mana pun.. okeylah tu..

thanks boni...

Pelangi Petang berkata...

terimakasihlah kerana share alat timbang blog ni NH...he2...mmg diperlukan..

Tinta Lana berkata...

Nasir, sorry, baru sempat melawat 'rumah baru' nasir ni.

For sure, blog lebih ringan berbanding sblmnya.. dan..lana rasa, lagi suka 'rumah baru' ni, hehe, Kemas dan teratur :)

Nuraihan Kassim berkata...

bgos2.. satu peningkatan yg bgos nie.. :) gd luck poksu tuh naikkan g traffic blog ! yeye! hihii..

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..