Sabtu, 10 November 2012

SERAM!! Gambar Penampakan Hantu Di Bilik Hotel


Assalam..

Entri seram kali ni NH akan paparkan pada korang satu gambar yg di muat naik sendiri oleh isteri kepada lelaki di dalam Gambar ini...

Dikatakan imej penampakan hantu ini terakam semasa beliau sedang mengambil gambarnya sendiri di sebuah bilik hotel yang namanya dirahsiakan...

Percaya atau tidak mari sama2 kita saksikan gambar penampakan ini...


Sebenarnya Nh jumpa gambar ni di dalam satu forum yang Nh pun dah  lupa apa nama forum tersebut, huhu poyo jek... dah lama juga NH simpan gambar ni dalam pc. Tapi tak berminat nak jadikan entri kat blog NH...

Tapi... yer ada tapinya... disebabkan tarikh hari ni adalah tarikh yg KACAK LAGI BERGAYA maka dengan bersemangatnya NH menaip dan mempublishkan juga gambar ini untuk tatapan korang semua yg berminat dengan alam misteri.. 

P/s : Nantikan kisah pengalaman seram NH ke Istana yang dikatakan penuh dengan seribu satu misteri yang masih belum terungkai di Entri akan datang khas buat korang semua..

9 ulasan :

paripariputih berkata...

mohon NH apply gantikan tempat uncle seekers ha ha ha >..< seram dah la tgk n3 ni tengah2 malam :P

etuza berkata...

Nasir still setia dgn entry hantu ya..hehehe..teruskan kerana ini minat anda. Sesungguhnya ada hikmah semua kejadian tu ya...tq terjah pacik ya..

nasir hamzah berkata...

Pari2. Hehe mcm2 je ppp. Taknak lah.. Kikiki

nasir hamzah berkata...

Etuza. Ya Nh memang tak nafi kan minat dgn mistik2 ni.. Ya etuza, setiap apa yg blaku pasti ada hikmah yg tersembunyi..

Sama2 etuza..

Nuraihan Kassim berkata...

huh, meremang bulu rome tgk, poksu.. huhuu.. ~_~

boni kacak berkata...

hotel pun sebenarnya banyak kisah2 misteri sebenarnya...

Tinta Lana berkata...

Salam.

Lana duk imagine kain langsir plak bila tgk imej penampakan hantu tu,hehehehe

leakedknowledge berkata...

stuju dgn lana. nmpak mcm kain langsir. mungkin pmbiasan cahaya langsir tu..

syafika murni berkata...

kalau tu kain langsir, kenapa pulak kain langsir tu dekat sangat dengan belakang orang tu? tak pelik ke? lagi satu, takkan la disebabkan flash daripada henpon tu bleh buad shadow kat langsir tu sebab dalam bilik tu terang.. nampak tak kain langsir sebelah tu terang giler warne die.. takkan la gelap sebab biasan cahaya kot..

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..