Ahad, 18 Mac 2012

Test aplikasi blogger droid

salam 1Malaysia buat kawan2,tak kira apa jua pun bangsa anda.. yg penting kita tetap bersatu demi keamanan negara kita yg tercinta ini..

Aku skg di batu pahat, nak meraikan majlis perkahwinan sdara di Muar.. dh dijemput kena datang ye tak.. sambil2 tu boleh lah pergi jenguk sedara mara yg lain..

Hem, sejak aku ada hp baru ni boleh lah aku update blog ni walau dimana jua aku berada. hehehe... aku guna aplikasi bloger droid pd samsung galaxy y.. jadilah, nak beli yg mahal tak mampu kan.. tapi yg tak bestnya kalau nak upload gambarnya kecik jer.. tak taulah kalau ada cara nak besarkan.

ok pada kawan2 yg dah guna aplikasi ni, berilah sdikit tips cara mengunakannya.. maklum ler, aku baru je 2 kali update dan publishkan pada blog guna bloger-droid ni..

Oklah pada yg sudi tu berilah komen ya kat bawah ni... daaa... mata dah ngantok nak tido dulu,

posted from Bloggeroid

4 ulasan :

[PCL] berkata...

salam , owh bloging di mana saja..terbaiklah, pcl pn tak tahu sgt penggunaan aplikasi android nih...pun baru jgk., try n error.

nasir hamzah berkata...

salam PCL.. senang juga guna aplikasi ni, ringkas dan mudahkan.. sama lah try n eror gak.. hehe

Pemandu Teksi JB berkata...

Wah, ada kemajuan en nasir:.. Tahniah!!

nasir hamzah berkata...

boleh ler en zarin. slow2 hehe

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..