Isnin, 26 Mac 2012

TERIMA KASIH BEN ASHAARI

ASSALAMMUALAIKUM


salam 1malaysia

Sebenarnya aku nak ucapkan terima kasih kepada EN BEN ASHAARI kerana telah sudi follow blog aku.. yelah manakan tidak, blog aku ni masih setahun jagung, trafik pun masih tahap rendah.. sapa tak gembira bila blogger otai macam ben ashaari sudi follow kan, aku rasa korang pun gembira jika ben follow blog korang,, kan? kan? hehe.. dah lama aku tunggu, akhirnya tercapai juga hasrat ini.. huhu.. apapun terima kasih sekali lagi pada BEN ASHAARI.. blogger yg terkenal tapi sentiasa menghargai peminat- peminat nya..

ok itu saja lah, aku pun tak tahu nak cakap apa2 lagi.. terkedu gitu..haha..

...happy - happy selalu...

8 ulasan :

Nora Karim berkata...

Ala tak aci....!!! :-(

mamavogue berkata...

congrats ye encik nasir.
sorry x jwb soalan awak kat ruang chat tu.
x bole masuk pun.
awak kate gamba kecik bile post gune blogger droid ye?

[PCL] berkata...

skrg ni ramai blogger yg tertggu komen BA di kotak komen mereka jika BA jg adlh salah sorang follower mereka sejak sekian lama...anda bagaimana Sdr Nasir ? mungkin ada yg pengsan !!

nasir hamzah berkata...

hehe.. aci je nora karim..hikhik

nasir hamzah berkata...

terima kasih mamavogue.. yup, kalau guna blogger droid tu gambar kecik.. tapi kalau buat sementara takpelah,nanti boleh edit guna laptop..

nasir hamzah berkata...

huhu, kita faham ben sibuk, follower dia pun beriban.. takpelah dah follow pun kira bagus.. tapi kalau dia beri komen kat blog ni terus pengsan gamaknya.. haha..gurau je pcl.. kita semua sama je..

Errah berkata...

excited kan..errah pon penah cmatu..xpelah kalau dia xkomen pun janji ada blogger top sudi dtg singgah dan follow skali kan..

nasir hamzah berkata...

betul tu Errah.. itu pun pengharggan kepada blogger baru seperti kita..

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..