Selasa, 6 Mac 2012

testing live blog

Salam,pd hari ini aku saja nak test guna hp samsung galaxy y untuk update blog.. Kalau ok lepas ni kalau malas bwk netbook aku yg comel tu. Aku update guna hp jelah.. Huhu mcm selalu je update blog yer..

Apapun jomlah korang kunjungi blog ini, penat tau buat entry tapi korang tak singgah pun.. Ceh ayat tak boleh cerlups.haha

Pada korang yg selalu singgah tu jangan lupa like hokeh.. Haha dah lari topiq pulak gamaknya hek.. Ok2 suma thanks for your coming blog nasir hamzah..

Semoga korang terhibur dengan kisah2 yg aku paparkan k.. Ok take care buat korang semua, happy blogging... Dahh...

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 ulasan :

[PCL] berkata...

salam, dah live gini guna android bole la update berita terkini by Nasir Hamzah.

nasir hamzah berkata...

haha, hokeh bleh jer...hikhik..

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..