Jumaat, 16 Mac 2012

KEINDAHAN ALAM CIPTAAN ALLAH


Pada beberapa hari yang lalu aku ke bandar bersama family, kebetulan hari itu begitu panas dan separuh mendung.. tiba2 kakakku terpandang awan yg begitu indah dan berwarna warni.. aku begitu teruja dan terus berhentikan kereta yg dipandu dan terus ambil gambar awan tersebut, cantik...

kadang kala kita terlepas pandang dgn kecantikan alam semula jadi yg ada disekeliling kita. marilah kita sama2 menghayati keindahan ciptaan Allah ini..

P/s: gambar2 diatas adalah kiriman email dari seorang pembaca yg ingin dikongsikan ke dalam blog ini. terima kasih kepada fairuz diatas perkongsian anda..


posted from Bloggeroid

5 ulasan :

[PCL] berkata...

sememangnya indah ciptaan Nya..
kalau gambar yg dikongsi dibesarkan lg cantik! puas memandang....sekacar teguran membina...maafkan sy.

nasir hamzah berkata...

ye tiada siapa yg dapat menandingi ciptaan-NYA..

terima kasih PCL atas teguran itu.. ok2 betul gak kecik je gambar.huhu.. sy cuba test update guna hp jer tadi..

nik rosmawati berkata...

sebab tu suka bila balik kelantan.dapat tengok keindahan ciptaan Allah sepanjang 8 jam perjalanan tu..hehe

Pemandu Teksi JB berkata...

Betul tu PCL, gambar tu kena besar sikit baru cantik!!

PCL follow lah blog saya dan rajin2 komen kalau ada apa-apa yang tak kena...

http://zarincepp73.blogspot.com

nasir hamzah berkata...

Ye nik rosmawati, lagi jauh perjalanan kita lagi luas permandangan.. teringin nak pergi kelantan..

dah besarkan dah en zarin... amacam cun tak?? huhu

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..