Sabtu, 28 April 2012

Nayati Shamelin Moodliar Hilang

terkejut aku dapat mesej dari celcom jap je tadi ni.. cakap orang puteh pulak tu.aku bukan paham sangat pun, huhu.

aku cari kat google baru jumpa, rupanya budak hilang..

nama nya Nayati Shamelin Moodliar,berumur 12tahun telah di culik ketika hendak pergi ke sekolahnya.. ok korang baca mesej yg aku terima dari pihak celcom ni heh..


A young boy Nayati Shamelin Moodliar was kidnapped in a black Gen2@Jln Kiara,near MontKiara Intl School.If u hv info,pls call police999/0321159999.TQ Malaysia!


pada sapa yg ada maklumat tu hubungilah pihak polis yer..


ps: tahniah celcom sebab bg info penting pada pelanggan2nyer..
posted from Bloggeroid

7 ulasan :

Muttallif berkata...

Juga menerima Msg celcom tadi. Usaha yang bagus dari celcom.

Tapi, saya harapkan budak yang hilang tadi cepat ditemui. Semakin teruk kes hilang sekarang. Mintak dijauhkan

nasir hamzah berkata...

betul tu tallif. usaha terbaik dari celcom..

kerap dah kes bdak hlg neh. harap2 budak ni selamat..

Sis AI berkata...

Serius Celcom buat perkhidmatan mcm ni? Alhamdulillah.. Rsa mcm nk tukar plan je, haha! Yela, prihatin btul! Apapun, mudah2han Allah temukn dia scepat yg mngkin.. Ahh, tkutnya zman skrg ni.. Apalah yg jdi kat budak tu saat ni..

nasir hamzah berkata...

ye sis.memang berbaloi guna celcom ni.. ceh prmot lak.hehe.

mudah2han begitulah sis.. jgn lah diapa2kan bdak tu..

deno berkata...

ye la.. deno pun dapat mesej dari celcom tentang kehilangan budak nie... harap2 budak nie tak ada apa2... bahaya betul sekarang nie kann

nasir hamzah berkata...

mudah2han macam tu la deno.. moga budak ni slamat...

Nora Karim berkata...

saya guna celcom gak... dpt juga msg yg sama... moga budak tu segera dijumpai...

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..