Khamis, 3 Mei 2012

Gambar Penampakan Pontianak Di Bilik Mandi

Assalamualaikum


Pada kali ini NH nak kongsikan pada korang gambar penampakan kuntilanak ( pontianak ) yg secara tidak sengaja telah di rakam oleh seorang teman dari negara seberang.. cuba korang lihat sendiri gambar di bawah ini.. Di nasihatkan kepada rakan-rakan perempuan tu sila jangan tengok lama-lama gambar di bawah ini, merbahaya!!



Jelas kelihatan penampakan imej kakak ponti di tepi bahu kiri lelaki ini, apa pendapat korang, adakah gambar ini di edit? atau memang gambar ini benar-benar natural? apa jua pendapat korang, percaya atau tidak mahkluk halus ini sentiasa ada di sekeliling kita, cuma kita sahaja tak dapat melihat mereka.. melainkan mata kita di buka hijab oleh-Nya, akan tetapi tidak ramai di atara kita di pilih untuk dapat melihat dunia alam ghaib ini..


Firman Allah (bermaksud): “Sesungguhnya dia dan pengikut-pengikutnya melihat kamu dari semua tempat yang kamu tidak boleh melihat mereka.” - (Surah Al-A’raaf: 27).

NH : Untuk membaca entry sepenuhnya berkenaan penampakan kuntilanak ini sila klik m.inilah.com

12 ulasan :

Ezad Skytech berkata...

benda ni mmg ada..cuma tak nampak je..tapi bila tgk gambar ni..entah la..mcm edit pun ada..tak tahu la kan..

sis92 berkata...

haah betul tu..mereka mmg ada di mana-mana tapi sebab hijab mata kita mmg ditutup , so kita tak nampak..
no answer lah Nh hee sbb sekarang ni canggih semua boleh edit2 je..tapi tak mustahil mmg ada yg betul2 ..

kejoralove berkata...

hati2 ..pandang kiri kanan atas bawah..kot2 kutilanak dok perhatiii..eeee

Sis AI berkata...

Mcm edit je tu bro.. Kak Ponti tu mcm Mak Lampir, wakaka! Apapun, nsib baik sy tak trklik smlm. Klu tak, mnggagau tak boleh tdur!

Yg dbuka hijab tu, ada yg smpai gila tau.. Ingt snang ke nk hadap dunia mcm tu.. Mudah2han Allah sntiasa lindungi kita..

Fekry Yong berkata...

gambar hantu palsu. sofware camera 360 dlm android market. TQ

NAL berkata...

hati2 sebelum mandi..mana la taw ade kat sebelah..

nasir hamzah berkata...

itu lah disarankan kalau nk masuk tandas sila baca doa ya bagi mengelak dari benda tu ikut sama.. uish seram!

Tinta Lana berkata...

Salam..

Nasir..tahniah..dah nampak pembaharuan kat entry ni,hehehe :)

nasir hamzah berkata...

itupun berkat teguran membina dari lana. thanks.

Cik Fatimah Gelak-Girang berkata...

okeh sebenarnya gambar ni diambil guna 1 aplikasi dalam handphone.. jgn mudh tertipu.. gambar hantu ni mmg ley setting.. saya ada juga gambar ni..

Cik Fatimah Gelak-Girang berkata...

okeh sebenarnya gambar ni diambil guna 1 aplikasi dalam handphone.. jgn mudh tertipu.. gambar hantu ni mmg ley setting.. saya ada juga gambar ni..

Brock Lesnar berkata...

Btol kata Cik Fatimah, cpa2 pkai hp android cuma kowg try download app ini ghostcam dkt play store... Selamat mencuba... :-)

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..