Selasa, 12 Jun 2012

Maafkan Daku, Kerana Diriku Sangat Berharga..Ops?

Salam buat korang semua, apa kabar korang? lama aku tak update entry, entahlah rasa cam hilang mood pulak.. bak kata miss Lana kita, penyakit malas dah sampai.. Betul ker ayat lana ni aku main tebak je nih!! hahaha.




Sebenarnya aku nak mohon maaf ler kat korang, sebab aku privetkan blog ni semalam.. jadi pada sapa yang tak dapat masuk tu aku mintak maaf sangat-sangat, terutamanya pada Kak Zai kita yang tiptop tuh.. tertanya-tanya kenapa tak boleh masuk blog seram aku nih.. hehe sori ek Kak Zai a.k.a Pari-Pari Putih.. bukan niatku untuk berbuat begitu pada kak zai..kehkeh jiwang der! ko hader? hehehhh..


sebab aku privetkan blog ni, sebenarnya aku saja nak test market.. jadi biarlah korang semua tertanya-tanya.. Eh? kenapa blog nasir nih? kena sampuk hantu ker? Ceh!! mulut!! Haha boleh gituh?? 


Apapun terima kasih kat korang semua, kerana sudi mampir ke blog yang dikatakan seram sangat ni, lagi-lagi bila jam telah menunjukkan ke angka 12malam.. hehehh..Seram Der!!  kedatangan korang semua sangat-sangat membuatkan hatiku bernyanyi riang.. terasa diriku ini seperti seorang lelaki kacak yang bertona kulit tidak sekata.. Adeh.. sudah-sudah lah sir ko ni pun!! menjiwang tak bertempat..kah kah kah!! Lawak ker??


Ok disebabkan mood aku down tahap kuasa satu jadi cukuplah sampai disini dulu coretan aku  pada kali ni.. untuk pengetahuan korang berkemungkinan beberapa hari ni aku tak dapat nak terjah blog korang, sebabnya aku akan pergi bercuti ke Kuantan selama 3hari 2malam.. Jadi InsyaALLAH aku akan mula aktif berblog pada hari sabtu nanti.. Korang doakanlah ya.. semoga percutian aku ini lancar tanpa sebarang masalah.. amin..

13 ulasan :

Boni JLL3 berkata...

hahahahahahaha.. tak sangka, dalam mengetengahkan unsur2 seram, rupanya terselit juga sense of humor jgak dalam diri owner blog seram ni.heheheheh.. ok bro, selamat bercuti,, jaga diri baik2

NAL berkata...

kelakar juga nh ni rupanya. Selamat bercuti.

PariPariPutih berkata...

ha ha ha Kak Zai a.k.a PariPariPutih... tiptope ke dia neh?? keh keh keh ^^

Tinta Lana berkata...

Salam..eceh..ni bukan sbb malas ni..sebab excited nak pi bercuti kan..kannnn..hahahhaha.

Kemain happy bebeno tuan hamba nasir, gelihati, geliperut patik dibuatnya,kah3 ^O^

delarocha berkata...

klu mood 'down' macam mana nak 'up' entry nnt.. huhu

nasir hamzah berkata...

@ boni- biasa je nh ni memang kelakar pun. keh keh keh.

nasir hamzah berkata...

@ Nal- cam tak kenal jek nh Nal nih. nh kan kelakar seram gituh! heheh

nasir hamzah berkata...

@ ppp a.k.a kak zai. sapa tu?

sapa lagi kalau bukan blogger femes yang rajin...heheh.

nasir hamzah berkata...

@ Lana- adeh kantoi la pulurk.. mestilah teruja benor, sebab dah lama tak pi bercuti tuh! hehe dah2 jgn gelak lebih.. bhahaha.

nasir hamzah berkata...

@ Delaroca- betui gak eh! takpe pas blk becuti ni ceq akan meng up kan entry lagi.. ekekek.

Tanpa Nama berkata...

alahai nh dtg kuantan ke..? tempat saya tu..arini dah balik ke kalo masih di ktn boleh dtg umah saya..heheh

nasir hamzah berkata...

alamak! napa tak gtau awal2.. kalau tak bleh singgah. lani Nh dah jalan balik.. hehe

deno berkata...

NH private eh? patut pun xde dalam bloglist deno...

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..