Jumaat, 8 Jun 2012

PELIK: Pokok Misteri Terukir Bentuk Haiwan Ditemui

Pokok-pokok pelik yang akan korang tengok dibawah ini dikatakan ditemui di Negara India, menariknya pokok ini terukir bentuk binatang seperti Ular, Buaya dan pelbagai lagi yang akan membuatkan korang rasa seram sejuk bila melihatnya.. menurut sumber pokok ini juga memang benar-benar wujud.. kalau korang tak caya Jom kita saksikan bersama....










I received these photos via email and it said this tree is “absolutely real!” means not photoshopped work.  I think it’s real but I can’t tell whether this tree is in India, maybe you can google around to get more info
…anyway, it looks awesome!

9 ulasan :

NAL berkata...

ade mana2 artist yang ukir kowt.. :)

Boni JLL3 berkata...

agak menarik la ukiran yang terukir ni.. cuma agak konpius. adakah ia memaang originaal atau diukir oleh seseorang..

anamizu kaito berkata...

aah mybe ade yg ukir nih..







slm kenal,
cik ana

Azmi Khan berkata...

oit...
nape pelik sgt nie....

Tinta Lana berkata...

Salam. Pokok ni diukir. Memg lawa sgt ukiran2nya.. Nampk macm dijaga. Macam serupa dgn pokok2 yg ada kat taman tema..hehehe

nasir hamzah berkata...

Mungkin juga diukir, mungkin juga semulajadi.. wallahualam...

deno berkata...

deno rasa kan, ada org ukir la.. takkan semulajadi bentuk dia mcm tu.. perfect sgt bentuk tu... emm.. tapi entah la.. heee :p

Tanpa Nama berkata...

di ukir lh tu.. x rse pn secara kbtln.. klw ade fakta yg sahih bru lh bleyy nk caya..

Tanpa Nama berkata...

Ini bukan di India. Ini adalah Tree of Life di Walt Disney Orlando. Boleh tengok youtube. http://www.youtube.com/watch?v=VPqbGJrvnms&hd=1

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..