Rabu, 25 April 2012

Statistik Blog Yang Menarik Perhatian

kali ni Nh nak kongsi pula statistik menarik dari blog Nh sendiri, eh!! bukan saja nak menunjuk-nunjuk trafik blog ni ek!, erk nak menunjuk apanya bukan banyak sangat pun trafik masuk..huhu, Hanya sekadar tatapan korang je.. ok jom kita tengok sama...












Apa yg korang nampak? hah!! Hantu? lerr, mentang-mentang lah blog nh ni banyak cerita seram, dah korang nampak hantu.. bukan hantu tapi seolah-olah lakaran wajah dari posisi tepi.. huhu.. ok tu je yg Nh nak kongsi.. harap korang terhibur...


NH : yg last sekali tu NH pernah konsikan pada entry yg lepas...

13 ulasan :

Boni JLL3 berkata...

adoi..terteleng2 kepala nak tgk gambar2 tu.haha

[PCL] berkata...

sy punya trafik graf nampak mcm landai jer, xder bukit2 pon...tahniah blog nasir semakin mendapat perhatian..

nasir hamzah berkata...

boni: jangan ler tengok sambil telengkan kepala, tapi tengok macam biasa jer, kan ke nampak macam muka kartun tu, hehe

jangan2 nasir sorang je yg nampak macam tu tak? agak sebab tengok kartun jek..haha

nasir hamzah berkata...

PCL: lor, hehe tak makna yer pun, trafik biasa je pcl, kadang naik kadang turun, tak kisah lah tu, yg penting sekarang graf tu pelik banget lah pcl dah bentuk rupa orang pulak..huhu takuttt..hehe

Tinta Lana berkata...

Salam nasir..

Maafla, sibuk skit skrg ni. Oh ya, lana ada ucap tima kasih tak sbb listkan lana dlm blog nasir?takda ek. hehe. maaf2..kadang2 terlepas pandang..terima kasih banyak ea nasir..

#hurmm..lana terbayangkan elvis presley bila tgk graf trafik tu,hehehe

Opai berkata...

Wahh.. Hebat2...
Ta percaya blog statiks bleh jadi cmtu...

Muttallif berkata...

Nampak seperti muka orang :)

etuza berkata...

tak berapa seram, tapi betul akhirnya nampak macam muka orang..

Azmi Khan berkata...

yg first tu nampak mcm org sedang baring je....

si kiut lavender berkata...

mula2 tuh bengang gak sebab leyh plak wat menegak jer gambarnya

tapi bila NH cakap cam bentuk orang bila tgk dari posisi tuh baru faham..hikhik

NAL berkata...

wah, memang nampak jelas sgt..

Sis AI berkata...

Sy hnya nmpak muka org yg mulut mcm Suneo.. (=___=)

nasir hamzah berkata...

hehe, pelik kan? thanks kawanku...

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..