Isnin, 7 Mei 2012

MISTERI JAM 12: Old Upper Thomson Road


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA BUAT RAKAN-RAKAN..

Korang minat kisah-kisah seram?? Mestilah korang minat kan? kalau tidak takkan korang singgah sini.. (fikir positif) hehe.. Korang pernah dengar kisah seram dari rancangan MISTERI JAM 12?? 

Ya, hari ni NH akan perkenalkan pada korang dengan kisah-kisah seram yg di sampaikan oleh DJ KC di radio ria 89.7.. salah satu stesen radio di singapura..

NH memang peminat misteri jam12, mula-mula dengar dulu memang takut, tapi bila dah lama-lama jadilah berani sikit.. hehe.. Ok apa-apa pun korang tengok dulu video di bawah ni..


Ok amacam, dah tengok video ni? seram tak? nak lagi seram? jom dengar kisah-kisah MISTERI JAM 12 di radio ria, KLIK DISINI untuk mendengar secara live bersama DJ KC pada setiap hari isnin hingga hari jumaat tepat jam 12 malam, dan KLIK  DISINI untuk membaca blog kisah seram MJ12.. 

NH : Terima kasih pada peminat misteri jam 12 yg selalu berkunjung ke blog nasir hamzah..

8 ulasan :

deno berkata...

seram.... erk... takut! tapi berani jugak deno tengok time ni sbb ma deno ada ngan deno ni... muahaha..

NAL berkata...

wow..menarik ni..

Muttallif berkata...

Seram....memang pelbagai kisah seram di dalam dunia ni NH. Tidak tersedar rasanya.

Scarlett O'Hara berkata...

Suka MJ12 tapi tak berani dengar sebab mlm2 selalu sorang.

Boni JLL3 berkata...

memang menyeramkan..adoiyai

Opai berkata...

mula2 tu tengok,then silentkan,then terus stop..
nampak sngat saya penakut. mana tk yea. ngok pun jam 11:47mlm.. ambang pukul 12. Sorry tercomment panjang

Tanpa Nama berkata...

Layannnn

jang jong berkata...

mj12 memang best

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..