Selasa, 22 Mei 2012

7 Gambar Penampakan Hantu Berjaya Di Rakam

Malam-malam macam ni layan gambar penampakan hantu pun okeh jugakkan.. barulah syok sikit.. hehe.. tapi sebelum tu, Nh nak pesan pada korang sekali lagi, segala gambar-gambar hantu dan cerita-cerita hantu dalam blog Nh ini hanyalah sekadar perkongsian.. bukan untuk menakut-nakutkan korang tapi hanya sekadar hiburan semata-mata.. Nh juga tidak mengalakkan korang percaya pada tahyul dan khurafat okeh!!


Ok pada entry yang lepas Nh dah kongsikan 5 gambar penampakan hantu yang menyeramkanJadi pada kali ini mari kita lihat 7 lagi gambar penampakan hantu yang berjaya di rakam.. betul atau tidak tidak dapat Nh pastikan...




Dalam banyak-banyak gambar ni satu gambar jer yang Nh pernah lihat sebelum ni, iaitu gambar yang no 6, menurut dari satu sumber penampakan itu di rakam ketika seorang mamat ni bercuti di sebuah resort.. masa tu beliau sibuk mengambil gambar dalam chalet tempatnya menginap.. Tapi bila dilihat semula dalam gambar tu muncul seorang perempuan yang sedang berdiri di sebalik tiang atau tingkap di chalet tersebut.. akibat terkejut dan ketakutan beliau terus check out dari chalet pada malam itu juga tanpa menunggu keesokkan harinya.. begitulah jalan ceritanya yang Nh tahu.. Wallahualam..

13 ulasan :

etuza berkata...

seram ke sini Nasir.

nasir hamzah berkata...

thanks yer etuza...

shida'R berkata...

perghh...nampak arhh!! tp betul2 gmbar2 tu semua?

sis92 berkata...

pengsan sat,tolong2 :)

nasir hamzah berkata...

shida: nasir rasa ada yg betul ada gak yg edit kowt.. hehe

thanks shida.. rajin2 dtg sini..

nasir hamzah berkata...

SISI92: haha jangan lah sampai pengsan sis.. thanks sis for coming..

faiz fakhirin berkata...

cam potosop jer

nasir hamzah berkata...

yeker mungkin ada part dalam pic tu yg di edit. tapi rasanya ada juga yg betul2 real..

thanks faiz.

nasir hamzah berkata...

yeker mungkin ada part dalam pic tu yg di edit. tapi rasanya ada juga yg betul2 real..

thanks faiz.

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

nak lebih hantu try minta kat uncle seekers.. confirm dia byk collection :D. Time 2 Amukkan pocong tv3.. kekekekeke << gelak dalam nada pontianak mengilai

Boni JLL3 berkata...

pergh!! memang menakutkan ler.. kalau gambar tu dirakam dalam bilik dia menginap.. sapa nak tunggu lagi.baik cabut..hehehe

RazFiRa berkata...

yg gambar no 4 tu sgt menyeramkan lahhhhh

Tanpa Nama berkata...

Seram seyh

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..