Rabu, 30 Mei 2012

Penampakan Hantu Muncul Dalam Drama bersiri The Rippling Blossom?

Penampakan susuk tubuh yang dikatakan hantu ini muncul disebalik kabinet dapur dimana Cheung Chi-lam dan Michael Tse sedang shooting  dalam sebuah drama bersiri yang berjudul The Rippling Blossom, drama itu disiarkan oleh sebuah stesen televisyen Broadcasts Limited, TVB,  di Hongkong. 

penampakan itu muncul pada minit yang ke 42 pada episod ke 14.. akibat dari itu Cheung mengaku sangat terkejut bila melihat sendiri imej tersebut, yang ditunjukkan oleh salah seorang krew disitu  kepada beliau.. namun setelah melihat berulang kali beliau membuat kesimpulan bahawa imej tersebut mungkin refleksi dari sesuatu.. Menurutnya lagi pengambaran drama tersebut berjalan dengan lancar tanpa sebarang gangguan...


Nh: korang rasa macam mana? betul ke itu hantu?

10 ulasan :

sis92 berkata...

em tak nampak la gambanya tp rasa macam tak je hee

Boni JLL3 berkata...

mungkin ye dan mungkin jugak tidak..hehe

NAL berkata...

NAL rase mcm tak je NH..

Ezad Skytech berkata...

mcm bukan hantu je tu..huhu~

etuza berkata...

Nasir, terima kasih masih lawat Pesona ya. Semoga entry semakin mantap

LidiaSuraya berkata...

ermmmm ayooooo mengintai sudaaaaaaa

salam kenal :)

Masha Meisters berkata...

macam pencuri je...hahaha

Tinta Lana berkata...

Salam..macam paper bag yg disumbat lam kabinet..leh tak cmtu? hehehe @___@

SITUS ISLAM OMA SUPARTANA berkata...

Follow my blog. Tidak ada hantu yang ada adalah Jin

Tanpa Nama berkata...

entah2 mangkuk besi yang terkena sinaran matahari

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..