Khamis, 10 Mei 2012

PELIK: Gambar Batu Tersenyum Di Sebuah Pergunungan





Senyumlah senyumlah Ahaaiii cek mek molek.. Ingat tak lagu yg di dendangkan oleh Dato' M Daud Kilau? Haa.. Lagu ini adalah salah satu lagu yg NH minati.. Ok bukan lagu ini yg NH nak kongsikan pada korang akan tetapi NH nak korang lihat sendiri betapa comelnya bila sebuah BATU tersenyum manis..




I sometimes get a sudden curiosity and I am wondering how many “faces” are seen in landforms or in the nature like mountains, cave and rocks. Out of many faces I found, the one below is the most memorable and enjoyable to me. Why? I’m not sure whether I am in delusion or not, but I see the “face” is smiling to me! Can you see it?

sumber: melayukini.net


NH: Batu pun boleh tersenyum, Malu lah kita sebagai manusia yg susah sangat nak memberi sebuah senyuman, ingat! senyum itu satu sedekah..

6 ulasan :

Tinta Lana berkata...

Assalammualaikum nasir! chakkkk! huehuehue (^v^)

Uwoww..memang tersenyumla. Batu tu, mcm budget comeyl pun ade, hehe

#fuh..tak sangke nas minat lagu M Daud Kilau. Kita tak minat ngat lagu dia, minat kilauan dia je! hak3. Gaya dia, takkan de sape leh tiru, lady gaga pun leyh nganga lau tgk dia, yeayyyy! hihihi

Tinta Lana berkata...

Oh ea..nas, thank you so much..cebab singgah blog lana 2,3,4,5 hari ni..erh,cam banyak lak harinye,hihihi. Maaf ea..mood melambung2 kat lautan pasifik, tu yg tak jadi apa.hek3

sis92 berkata...

wahhhhh batu ni snyum2 nak mengurat sis letteww har har har

Boni JLL3 berkata...

wah..comelnya batu tu..rasa macam nak bela je..hehehe

Muttallif berkata...

Memang nampak jelas bila berkali-kali melihat batu seolah2 tersenyum.

Tapi juga pandangan mata yang mengambil gambar tersebut. Tapi kalau malam, mesti meremang bulu roma.

deno berkata...

ha'ah la.. memang senyum... batu tu senyum kat sapa agaknya... huhu

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..