Khamis, 17 Mei 2012

Video Penampakan Hantu Di Stesen Keretapi

Video kali ini rasanya ramai yang dah tonton.. Sebab Nh sendiri pun dah pernah tengok.. Tapi mungkin juga ada di antara korang yang belum penah kan, apapun korang layan jelah video seram berikut ni, Tapi Nh sure  video seram penampakan hantu ni di antara video penampakan hantu yang sangat menyeramkan.. 

tengok gambar je pun dah seram

Sedia Di mulai




Amacam seram tak, penampakan hantu dari negara jepun ni memang menyeramkan, Tapi ingat eh, anggap sahaja perkongsian ini sekadar hiburan.. tidak lebih dari ituh!! hehe

Jom terjah blog yang sempoi dan membuatkan korang tidak kering gusi bila membacanya

7 ulasan :

Muttallif berkata...

memang seramlah NH....boleh muncul dalam ramai2

nasir hamzah berkata...

tu lah kalau first time tgk msti seram punya..

Boni JLL3 berkata...

pergh!! memang menyeramkan!!! last part tu dia mengintai

haahaha..thanks bro sebab mentioned pasal blog sy.. rasa terharu plak tiba-tiba hingga menitiskan air ketuban nih...hehehe

nasir hamzah berkata...

hehe, sama2 boni.. adeh air ketuban huu larik..haha

Tinta Lana berkata...

Salam..

haaaaa...lana asa macam nak menangis... T____T

takot! tpi..bila hantu terjun kat lndsn..cm tipu plak, hak3. jepun ni kan..memg pandai la.

yana halim berkata...

Jepun mmg pandai buat citer hantu. smpi skrg teringat Ju On...huhu..

Nurul Akmal berkata...

Nasib baik x baca malam2 hehehe

salam kenal, readers dari blog Boni

PERHATIAN

Cerita hantu dan kisah-kisah seram di Blog Nasir Hamzah ini adalah sekadar hiburan semata-mata. Penulis blog tidak menggalakkan kepercayaan kepada tahyul dan khurafat. Anggaplah kisah-kisah seram ini sekadar hiburan untuk anda semua.. Ribuan terima kasih diatas sokongan yg anda berikan. Sila berkunjung kembali..